En Vän från Ljungnäs

2017

 

Tillbakablick på året

 

Året inleddes med översvämning. En dag var åkern bakom ladugården plötsligt en sjö. Aldrig någonsin tidigare hade havet stigit så långt upp. Efter att ha haft torka en lång tid så fick vi ett år med regn. regn och åter regn.

 

 

I februari hände en ledsam och överaskande händelse. Min pappa som alltid varit så stark och frisk, föll bara död ner en dag. Så overkligt och sorgligt....

 

......men det hände många roliga saker också.

Äldsta dottern Linda tog sin doktorsexamen i mikrobiologi, långt borta i Australien. Hipp hipp hurra för vår duktiga älskadeLinda!

Yngsta dottern Charlotta fyllde 18 år och tog körkort! Hipp hipp hurra för vår duktiga älskade Charlotta!

  

 

I slutet av maj åkte Charlotta och jag till Kroatien för att koppla av. Det härliga fina landet bjöd på många sköna stunder.

 

 

Midsommar firades i vanlig ordning och Beatrice och Björn kom och bodde hos oss en period under sommaren. Börje byggde en badbrygga som kom väl till pass.

 

Några kullar med små valpar föddes och flyttade under året.

 

 

Vår lillsemester gick till Ängelholm/Båstad. Otroligt vad mycket två små städer kan bjuda på. Härliga avkopplande dagar tillsammans.

 

Den årligen återkommande och alltid lika roliga valpträffen hade vi som vanligt i början av augusti.

 

Den 20 augusti var Börje och jag ute med båten. När vi kommer tillbaka och jag ska hoppa i land slinter jag och landar på sjöbotten och krossar min vänstra fot. Det blev två operationer under hösten och jag fick inte stödja på foten alls på fyra månader. Rullstol och kryckor. I skrivande stund, vid årskiftet, har jag börjat stappla runt på min onda fot igen. Hoppas den mår bättre till våren.

 

Hösten gav oss vilt i frysen och massor av svamp, den sista svampen plockades 17 december!.

  

 

...och så var det jul igen och ett nytt år på väg.

Det här var ett axplock av året. Mycket mer har hänt och många, många har ni varit som hälsat på oss under året!

 

Tack för i år och nu önskar vi oss och er alla ett riktigt Gott Nytt År!