En Vän från Ljungnäs

2015

 

Tillbakablick på året

 

Ingen vinter detta år, vilket betydde att Börje slapp sitta i snöplogen.

Början av året var lugn för oss, men en ny liten valp flyttade in, Fanny! Hon var allt annat än lugn! Det var full fart hela tiden! En riktigt liten "snurra"! Underbart go i sättet, helt orädd för allt och älskar alla! Nu har hon vuxit under året och blivit en "riktig pudel"!


 

Under påsklovet reste Charlotta och Börje till New York och det var min tur att stanna hemma hos djuren. Det blev en spännande resa med mycket nytt att se för Börje och Charlotta.

 

En kull valpar hade vi år. Det var Olivia som hade fyra små fina valpar. En blev kvar hos oss! Lilla Malou!

 

 

Midsommar firades med nära och kära. Huset fullt av vänner och släktingar. Denna midsommar hade vi turen att få ha med även barnbarnen från Australien. Hela familjen var här på besök några veckor. Under midsommar var Linda och Martin i London på bröllop med barnen stannade hos oss. Så roligt!


 

Det var en kall sommar med väldigt lite sol! Vi hade i alla fall tur med vädret när vi hade vår lilla minisemester i Karlskrona. Då sken solen!


 

I augusti var det dags för den årliga valpträffen! Lika roligt som vanligt med alla valpköpare med sina små älsklingar!

 

Under hösten kom en ny liten tjej och kille till Ljungnäs. Den ena, Wilma, bor hos fodervärden Helene på Öland och den andra, Leo, bor hos oss. Två söta röda små gullungar som vi med tiden hoppas få valpar efter!

  

 

I skrivande stund i januari faller snön och Börje har varit ute för att ploga för första gången på länge. Vi längtar nu efter våren och hoppas vi får ett alldeles underbart år med nya spännande händelser och bekantskaper!

Till alla härliga människor säger vi, vi hörs och syns under året!