En Vän från Ljungnäs

2014

 

Tillbakablick på året

Lilla Fridolf (Vår nya avelshane)

 

Året startade milt med endast ett par snöomgångar. Sen följde en fantastiskt vår, sommar och höst! Vem vågade hoppas på det efter en mild vinter!

 

Sista kullen kattungar flyttade i början av året. De hade fått snuva av någon katt i kvarteret och blev väldigt sjuka under en lång period. Våra avelskatter är nu kastrerade och är bara gosiga sällskapskatter. Vi vill inte riskera att en ny kull kattungar blir lika sjuka igen En av kattungarna blev kvar hos oss. Fina Mirabelle.

 

 

Vår nya avelshane kom till oss för att bo hos Emmelie med familj på Öland. Fantastiskt söta, trevliga Lilla Fridolf!

Äntligen fick Börje sina jakthundar! Oj vilka jakthundar! Det visade sig i slutet på året att det var riktigt duktiga jakthundar! Allt jagar de!

 

Charlotta konfirmerades och  då hade vi också besök av Lindas svärföräldrar från Australien.

 

   

 

Så var det dags för en mor- och dottersemester tillsammans med bästa vännerna Marika och Anton. Till Kroatien bar det av! En underbar vecka i slutet av maj!

 

 

Sen blev det midsommar, kanske den enda stunden det var lite kallt detta år även om solen sken! Trevligt hade vi alla fall!

 

 

 

I augusti föddes ett nytt litet barnbarn,Beatrice lillebror Björn !

 

Sommaren strålade på och då blev vi sugna på en ny båt att göra små turer ut i skärgården med!

 

 

Sommaren avslutades med vår årliga valpträff! Strålade gjorde både solen, människor och hundar!

 

När hösten kom så var det dags att byta jobb för mig. Efter tolv år på Apoteksbolaget så blev det Linnéuniversitetet. Lite sorgligt att lämna gamla jobbarkompis men spännande och lärorikt att testa på något nytt! Nu har jag jobbat några månader och trivs toppenbra med arbetsuppgifter och nya kollegor!

 

Året avslutades med gosiga små valpar! I skrivande stund har precis den sista lilla valpen Mattis lämnat oss för att flytta hela vägen upp till Kiruna.

 

 

 Ha ett fint 2015 alla ni underbara människor som finns omkring oss!