En Vän från Ljungnäs

2013

 

Tillbakablick på året

 

Vendela, Pollys lilla unge

 

Rejält med snö fick vi i en omgång även detta år...men sen kom våren, sommaren och hösten som alla tre årstiderna var helt underbara i år!

Under våren och sommaren hade vi kattungar men våra egna valpar kom inte förrän på hösten. Vi hjälpte däremot ett äldre par att sälja deras tre fina små valpar, så de bodde här under försommaren.

Calle var en av de tre valparna!

 

Kaninuppfödningen blev nedlagd. Mina armar orkade inte med de tunga lyften längre. Den sista kullen flyttade under våren och de vuxna också. Nu har vi bara en liten go kanin kvar som lever lyxliv inne med

oss i huset där hon skuttar lös.

Majken och jag på en liten utflykt i trädgården.

 

I år var lyckan stor då Linda kom med barnen från Australien och hälsade på oss under en månad. Midsommar firade de med oss! Vi hann även med några besök runt om i landet!

Tosselilla sommarland

 

Härliga Midsommar med fantastiskt väder och underbara vänner och släktingar!


 

Sommaren var fantastiskt! 

 

När valpträffen kom hade vi åter tur med vädret!

Underbara härliga männinskor och hundar som samlades och hade trevligt tillsammans!

 

Hösten kom med två tråkiga händelser. Med bara ett par veckors mellanrum så dog två av våra äldre djur. Katten Gandalf 12 år och hunden Agnes också 12 år. Lika roligt som det är när de kommer till oss lika ledsamt är det när tiden är över och de inte finns längre. Vi får se tillbaka på alla roliga och mysiga stunder vi har haft tillsammans!

 

Så avslutades då året med två valpkullar! Alva och Olivia fick var sin fin kull med valpar. Nya trevliga valpköpare fick vi lära känna!

Här är lilla Hermione som är en av Olivias valpar.

 

Ja, ett år går så fort och nu har vi åter passerat ett nyår! Nu får vi se vad 2014 har i beredskap för oss! Ett nytt spännande år, som troligen även det rusar i väg!

Ha ett fint år så får vi se när vi syns!