En Vän från Ljungnäs

 

 

 

2012


Tillbakablick på året som gått


 

Inledningen av året bjöd endast på en släng av lite snö i februari. Vi som äntligen införskaffat oss en Subaru Outback för att ta oss fram genom drivor av snö! Bilen fick vi vänta med att testa drivsnö med till i december!


Barnbarnet Beatrice föddes den 4 januari! Louise och Magnus lilla dotter! Vilken liten pärla!

  


...och jag fyllde femtio år...hur kunde det hända! Det var ju trettio jag fyllde förra året...eller hur var det nu? Hela familjen slöt upp och firade, så det blev långbord i köket.

  

Våren for förbi i rasande fart som vanligt med kattungar, hundvalpar och kaninungar.

  


Vips var det midsommar och i år fick vi fira utan barn och barnbarn från Australien, men vi var ett litet gäng ändå som hade det trevligt! Vädret bjöd på både sol och regn....precis som det brukar på midsommar!


..och så var det dags för valpträffen! Vi hade nog det bästa vädret någonsin! Solen strålade och det var lagom varmt och skönt! Härliga människor och hundar förstås!


Till vår stora förvåning tittade tio valpar ut ur Alvas mage i mitten av augusti! Vem hade kunnat ana att hon bar på så många valpar! Vilken supermamma hon var!

... och en av valparna blev kvar hos oss!

... lilla Tina som här blivit 4,5 månSå kom då äntligen vårt bygge, för den inglasade altanen, igång!

...under våren 2013 ska den nog kunna bli färdig att användas!


....i slutet av september drabbades vi av en oförberedd chock av sorg när vår älskade farfar plötsligt utan förvarning får en hjärtinfarkt och försvinner ur våra liv.... det känns obegripligt att han är borta.


...hösten försvann till slut och i början av december blev det VINTER! Snön höll i sig över julafton och vi hade verkligen en riktig jul! ....med mycket snö och julaftons kväll var stjärnklar med månljus och underbart vacker när vi gick kvällspromenad med hundarna.

När jag skriver det här har precis nyåret passerat och jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!

Så kanske vi hörs och syns under året?