En Vän från Ljungnäs

 

2010

 

Tillbakablick på året som gått.... 

 

Början av året inleddes med SNÖ, SNÖ och SNÖ...och ner emot 20 minusgrader allt som oftast! Vi fick passa på att göra utflykter till öarna i skärgården här utanför, nu när man kunde gå över isen.

 

 

Under våren och sommaren föddes förstås både valpar, kattungar och kaninungar här!

 

    

 

 

...och massor av blommor i trädgården...

 

   

 

...i maj hade vi studiebesök från Linnéuniversitetets utbildning av Djurinspektörer. Ett glatt och trevligt gäng som kom farande i buss!

 

 

 

Under sommaren var dottern, Linda, här med sina barn och hälsade på, hela vägen från Australien!

 

   

 

 

Midsommar firade vi förstås...

 

   

 

 

 

I mitten augusti var det dags för den årliga valpträffen, när alla valpar härifrån genom åren är välkomna att komma hit och umgås med varandra några timmar, en lördageftermiddag! Lika kul varenda år att se hur alla valparna har utvecklats!

 

 

 

Barnens mormor, min mamma, gick hastigt bort i augusti efter att ha fått en cancersjukdom. Ofattbart och svårt att acceptera....

 


 

...och så kom hösten och svampen i skogen...

 

 

...sen blev det VINTER i november, oj vad plötsligt den kom!

Ja, det var bara på med fleecekläderna på hundarna igen och ut i snön och pulsa!

 

 

En vit jul 2010, ta väl hand om varandra!

 

 

 

 

Mycket annat har förstås också hänt här under året...och vi har som vanligt haft massor av besök av både nya köpare (av kaniner, hundar och katter) och gamla som tittat förbi...och det är alltid lika roligt!

 

http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r... http://tracking.technodesignip.com/?action=count&projectid=642&contentid=6520&referrer=-&urlaction=r...

 

....så ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er nu allesammans!!!